Home Links Contact
Ledenvoordelen
 1. Voor 75 € ben je lid van de grootste beroepsvereniging van Vlaanderen met een professioneel secretariaat dat meegaat met zijn tijd.
 2. Je hebt toegang tot onze vernieuwde website met een overzicht van alle weekmarkten en avond- en feestmarkten die in Limburg worden georganiseerd.
 3. Je kan deelnemen aan onze 44 avond- en feestmarkten die wij organiseren die we zelf organiseren. Enkel leden kunnen zich kunnen zich vooraf inschrijven en een plaats reserveren voor deze markten. Leden betalen voor en stand van 6 meter 20 €. Per bijkomende meter komt er 1,5 € bij. Niet-leden betalen 75 €
 4. We hebben een jaarlijks budget van 35.000 euro; voor de promotie van onze wekelijkse en avondmarkten. Voor al deze markten maken we reclame op TV-Limburg
 5. Je ontvangt 2 jaarkalenders en 200 plastic zakken met de kalender op afgedrukt.
 6. Gratis telefonische informatie bij ons ombuds- en informatiecentrum
 7. Een persoonlijke geplastificeerde lidkaart
 8. De verdediging van al de sectorbelangen van marktkramers
 9. In het lidgeld zit ook de verplichte Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid voor openbare markten vanaf de datum van betaling t.e.m. 31 december 2014.
 10. De eerste 10 markten van het jaar ontvangen de deelnemers per markt 100 plastic zakken met de kalender en de wekelijkse markten.
 11. Leden die niet ingeschreven hebben of niet tijdig betaalden krijgen eerst een plaats toegekend op de dag van de markt.


Lidmaatschap
Schrijf je hier in om je lidmaatschap aan te vragen.

Naam:*
Voornaam:*
Straat + nummer:*
Postcode:*
Gemeente:*
Tel:*
GSM:
Fax:
E-mail:*
Rekeningnummer IBAN *:
BIC Code:
BTW nummer:*
Website:
Facebook:
Betaalmethode:
VISA Mastercard Bancontact / Maestro Overschrijving
 

Velden met een * zijn verplicht!